2011 m. kovo 14 d., pirmadienis

Kilpa

Siūlome Jūsų dėmesiui nekomercinį filmą “Kilpa”. Video filmas platinamas visiškai nemokamai ir, be to, jis gali būti laisvai kopijuojamas ir perduodamas trečiajai šaliai. Tikėtina, kad šis filmas taps pradžia didelio tautinio projekto, kuriame galės dalyvauti kiekvienas žmogus, nepriklausomai nuo jo tautybės ar tikėjimo. Mūsų supratimu, LIETUVIS yra bet kuris žmogus, gyvenantis Lietuvoje, remiantis valstybės nepriklausomybę ir teritorinį vientisumą, gerbiantis lietuvių kalbą, istoriją ir lietuvių tautos tradicijas. Kviečiame bendradarbiauti režisierius, vaizdo operatorius, muzikantus, poetus, menininkus, rašytojus, mums reikalinga korektorių, diktorių, vertėjų, programuotojų, paprasčiau sakant, žmonių, iš tiesų esančių mūsų visuomenės elitu, pagalbos. Mums reikia draugų tikrąja šio žodžio prasme. Mes planuojame nuomotis serverį, sukurti tautinę interneto televiziją ir, žinoma, svarbiausia - kurti patriotinius filmus. Esame įsitikinę, kad mūsų Pasaulio laukia didžiuliai pokyčiai, Lietuva nėra išimtis. Šiuo sunkiu metu išgyventi bus galima tik visiems kartu, būnant vieninga TAUTA.
Kreiptis galite elektroniniu paštu arba telefonu. +370 675 11227



http://www.youtube.com/user/kilpa2012#grid/user/CF4956C3466E9E06



http://video.yandex.ru/users/kilpa-lietuva/view/2/#hq

Download 720-400. 668mb http://files.mail.ru/F0J7AZ

Filmą galite atsisiųsti emule ir zmule. Filmo pavadinimas: Kilpa_lt

8 komentarai:

  1. Sveikinu. Geras ir reikalingas darbas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Filmas labai nemotyvuojantis,
    Nepateikiami sprendimo būdai.
    Yra variantu kaip tvarkytis.
    Viskas žydi vienybėje.
    Negirdėjot gando, kad Klaipėda - Kaunas - Vilnius kelyje kibsimės už rankų?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai tendencingas "frontininkų" "kūrinys"

    AtsakytiPanaikinti
  4. Visokiems "jonams" - taip rašyti gali tik arba aklas ir kurčias, arba visai bukas arba labai "šiltą" vietą turintis ir kitiems ant sprando jojantis išnaudotojas...

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šaunuoliai, ačiū už filmą, ieškokime žmonių su išmintimi ir sąžine, kurie paiso Dangaus dėsnių, tegu susivieniję jie jungia sudraskytą ir mirštantčią Tautą bei veja žiurkes!

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ačiū.Manau,kad šiuo filmu pataikėte į dešimtuką.Pažadinote viltį - o gal tikrai dar galima sustabdyti tautos genocidą ?! Tereikia tik pasistengti būti moraliais ir pradėti tai nuo savęs.Taip nedaug - tik 10 įsakymų, kurių laikantis gali pajusti rojų savyje, o po to, juo pasidalinti ir su artimu....

    AtsakytiPanaikinti
  7. mes gi zinome kur gyvuliai ir ju isperos gyvena...tai ko laukiame? negi saku ant pusu truksta?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Peržiūrėjau filmą. Lyg ir protingižmonės... Tik viskas į vienus vartus - viskas Lietuvoje blogaiblogai bloga... Viskas sugriauta. Komentarai apie žemės ūkį, sugriautą pramonę yra stipriai iškraipyti..

    AtsakytiPanaikinti