2011 m. kovo 19 d., šeštadienis

Filmo strategija ir tikslai

Filmo video pristatymas

Mūsų filmas nėra baigtinis, todėl būtinai laukite tęsinio. Labai svarbu parodyti galimas išeitis iš susidariusios situacijos ir kartu sakyti tiesą. Šitai gana sudėtinga padaryti. Jeigu mes pasiūlysime kokį nors veiksmų planą ir teigsime, jog sekdami juo mūsų valstybė ir tauta pradės gyventi geriau – tada mes būsime tokie pat apgavikai kaip ir mūsų valdžios vyrai. Galintys mąstyti žmonės puikiai suvokia, jog pasaulyje rutuliojasi kontroliuojamas tragiškas scenarijus, kuriame karas tėra tik jo instrumentas. Karu siekiama atimti iš žmogaus valią priešintis.

Kai kurie analitikai, įdėmiai stebintys bei nagrinėjantys japonų katastrofos padarinius bei mastą, užtikrintai teigia, jog per artimiausius 12 mėnesių kils naujas pasaulinis karas. Svetainėje www.whatdoesitmean.com rašoma, jog karas jau prasidėjo. O jo pirmoji stadija – karo veiksmai Libijoje. Analitikai įvardija Rytų ir Vakarų karo pradžią dėl išteklių.

„Human Rights Watch“ tarptautinės organizacijos direktorių tarybos narys, profesorius Michael T. Klare dar 2001 metais išpranašavo, jog šiuolaikinis pasaulis priėjo ribą, kurią peržengus neišvengiamai kils pasaulinis karas dėl maisto, naftos ir geriamojo vandens.

Kvaila būtų tikėti, jog maisto trūkumui įtakos turi didėjantis žmonių skaičius. Daugelyje šalių sąmoningai naikinamas žemės ūkis. Kodėl? Racionaliai vartojamo geriamojo vandens visada pakaks, nes pati gamta atstato jo atsargas. O nafta, kaip daugeliui mūsų jau tapo aišku, yra manipuliacijų politikoje instrumentas.

Mes įsitikinę, jog visi pasaulyje vykstantys procesai veda prie visiškai kito tikslo. Pasaulio valdantysis elitas ignoruoja pagrindinį arbitrą – Visatos kūrėją. Beje, žmogus yra tik maža Visatos dalis.

Mėginama pakeisti viską, kas sukurta Dievo.
1. Vietoj natūralių maisto produktų mums brukami genetiškai modifikuoti. JAV senatas svarsto pateiktą įstatymo projektą S510, kuriuo siekiama uždrausti namų ar žemės ūkio sąlygomis natūralių produktų auginimą, vartojimą bei pardavimą (apie tai galite pasiskaityti internete).
2. Naikinamas šeimos institutas. JAV žodžiai „mama“ ir „tėtis“ yra draudžiami. O Europos Sąjungoje įstatymo projektas yra svarstomas.
3. Mėginama įteisinti pedofiliją. Neseniai vykusioje Kanados parlamento sesijoje Kanados psichologai pareiškė, jog pedofilija yra „tokia pati seksualinė orientacija kaip ir homoseksualumas ar heteroseksualumas“. Vadinasi, pagrindinis smūgis bus nukreiptas būtent į vaikus.
4. Dirbtinai brukamos fašizmo idėjos (pagrindinis globalistų įrankis).

Mums beliko sulaukti kulminacijos, kai kažkas išeis į viešumą ir paklaus Kūrėjo: - Kas pasakė, jog žmogus sukurtas pagal Dievo paveikslą?

Šiandien vyksta kova dėl žmonių sielų, o mes šioje kovoje esame aktyvūs jos dalyviai.

Filmo kūrėjai

3 komentarai:

  1. Čia surašyta tiesa tiesa nuo pradžios iki galo, bet bėda tame, kad tai supranta tik nedidelė tautos dalis. Ir dar didesnė bėda tame, kad dalis tos dalies vadovaujasi principu - "po mūsų nors ir tvanas" ir toliau naikiną mūsų tautą ją apvogdami ir išnaudodami. Žinoma, tai nereiškia, kad nereikia ar negalima ką nors padaryti - daryti BŪTINA! Bet tai daryti gali ir turi nesavanaudiški, Tautai atsidavę piliečiai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū Jums...iš tikrųjų yra gana nemažai savo tėvynės mylėtojų, katalikų, ypač iš senimo ir jų tikinčių vaikų. Tik tyli jie... ne iš baimės... iš beviltiškumo... paversti marginalais... apakę nuo oficialaus cinizmo ir žiaurumo bei vilkų avinėlio kailiuose...bet širdimi mes su Jumis. Dirbkite labai reikalingą darbą...kol galite, kol turite jėgų ir sveikatos, turite sugebėjimų.

    AtsakytiPanaikinti